SoMe Annonce Niels Brock

Udfordring
Løsning
Udfordring

Vores opgave fra Niels Brock lød på at vi skulle producere en video der viste alle de fede oplevelser der var forbundet med deres kursus i  San Fransisco. Målgruppen på denne video var unge i deres sabat år som ledte efter et spændende studie.

Løsning

I vores løsning fokuserede vi meget på udvælge klip der viste mere en bare studiet, og dermed have mere fokus på oplevelser, frem for studie.

Videoen har kørt som en Youtube-annonce, og studiepladeserne på kurset blev fyldt op. 

SoMe Videoer GoKarakter

Udfordring
Løsning
Anbefaling
Udfordring

GoKarakter er et firma der tilbyder lektiehjælp til folkeskole og gymnasieelever. Deres målgruppe er studerende såvel som forældre til studerende. Vi har samarbejdet  med dem flere gange i forbindelse til at lave videoer til deres SoMe platforme, eller videoer til at promovere deres firma.

Det primære formål med videoerne til de sociale medier er at dele gode råd om hvordan man studere og forberede sig på eksamener. I den forbindelse har vi lavet flere interviews med både studerende, undervisere og andre der har gode råd omkring motivation og studieteknikker.

Løsning

Super-studenterne

For at gøre videoen klar til de sociale medier, har vi brugt tid på at sammenklippe de allervigtigste pointer fra tidligere interviews. Disse pointer understreges af tekst-animationer.

Præsentations video

Denne video er lavet for at præsentere platformen Zedubra, som ejes af teamet bag GoKarakter. I denne video har vi arbejdet med animationer for at understrege platformens formål og funktionalitet.

Anbefaling
Super virksomhed, der virkeligt leverer professionelle resultater 👍
Mads ChristensenDirektør GoKarakter

Sportsvideo Copenhagen Towers

Udfordring
Løsning
Udfordring

Copenhagen Towers er et dansk Football team. Vores samarbejde med dem handler om at lave engagerende Promo-videoer. Der skaber hype omkring kommende kampe eller events.

Løsning

Football er en fed sport, især i slowmotion. Derfor har vi altid fokus på at fange flotte cinematiske klip, når vi er ude og filme hos Towers. Ydermere arbejder vi også meget med at finde den helt rigtige musik til videoerne, og klippe i takt til dette.

Præsentationsvideo Cafe Hygge

Udfordring
Løsning
Anbefaling
Udfordring

Hvem er kunden?
Café Hygge tilbyder en hyggelig og varm atmosfære til alle primært unge og udvekslings-elever der vil lære hinanden bedre at kende. Man får virkelig et godt indblik på den danske kultur, hvor man kan spise smørbrød og spille brætspil.

Café Hygge har stillet os den opgave at lave en præsentationvideo der forklarer hvem og hvad Café Hygge er.
De ville også have produktbilleder af deres smørbrød.

Kundekrav og indhold

  • Interview
  • Stemningsbilleder fra deres events
  • Produktbilleder af deres smørbrød
Løsning


Vores løsning var et videointerview med ejerne, med flotte stemningsbilleder fra caféen. Videoens formål var at vise Café Hygges kerneværdier og give et indblik i de mange spændende events som de holder.

Videoen blev brugt til promoveringmateriale til både Facebook, Youtube og på deres hjemmeside.

Anbefaling
Vi brugte Compose til at få lavet en video der viser vores kerneværdier og hvad vi tilbyder vores gæster i caféen. Det endelige resultat var en spot on skildring af dette, som ikke var kommet til udtryk, hvis ikke der havde været ihærdighed og god kommunikation fra Compose side af. Et godt stykke arbejde til en fornuftig pris - og ikke mindst gode billeder. Vi kan varmt anbefale Compose!
ChristianEjer af Cafe Hygge

Reklamespot Vi elsker 90’erne

Udfordring
Løsning
Udfordring

Vi elsker 90’erne er Danmarks største 90’er festival. De holder hver sommer et stort show flere steder i både Danmark og Sverige. Festivalens line up indeholder nogle af de største kunstnere fra årtiet, som eksempelvis Aqua, Cartoons og Haddaway. Vores opgave var at lave tv-reklamespots som blev vist op til jul og påske, med henblik på at sælge festivalbilletter.

Målgruppen til videoen er folk der har et nostalgisk forhold til 90’erne og elsker den stil og de trends der forbindes med årtiet.

Løsning

Vores løsning var en tv-reklame med højt tempo der skulle fange folks opmærksomhed og vise en masse fede klip fra sidste års festival. For at ramme målgruppens nostalgi, var reklamen lavet lidt i samme stil som man så i slut 90’erne og start 00’erne, som man også kan høre på speakeren. Ydermere arbejdede vi meget med at animere teksterne for at understrege vigtige pointer samt lineup for årets festival.

Billetterne til festivalen blev udsolgt i løbet af foråret.

Menu