Vi producerer video i alle former og størrelser

fra Event

1
Video produktioner og flere på vej
Videoproduktion

Mangler du en video?

Compose levere video-content og markedsføring, der kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud fra mængden, og øge synligheden på dit budskab og brand. Vi levere video-content i mange forskellige formater. Fra små hurtige promotion videoer på de sociale medier, til større produktioner som Tv-reklamer.

Hos Compose har vi ikke bare fokus på videoproduktionen, men også konceptudviklingen og strategi i forhold til netop din målgruppe. Så vi i samarbejde får skabt den helt rigtige video til dig og dit firma.

Hyr os!

Vi kan tilbyde op til 3 profesionelle videografer/fotografer & editors. Der kan hjælpe dig og dit virksomhed!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, på en video der passer til netop jeres virksomhed og budget.

Eksempler på tidligere opgaver

Beskrivelse: Dette Tv-spot var lavet for musikfestivalen Vi elsker 90’erne. Sendt i TV før jul, med henblik på at sælge billetter til julegaver. Ideen til reklamen er udviklet i samarbejde med kunden. Udover dette TV-spot producerede vi også to korte versioner på henholdsvis 10 og 5 sekunder.

PRODUKT: 3 Tv-spots: 23 sek, 10 sek, 5 sek.

ARBEJDSOPGAVER: Redigering og animation

LEVERINGSTID: 1 uge

PRIS: 7.500 kr.

Design

Mangler du hjælp til en grafisk opgave?

Hos Compose kan vi hjælpe med en lang række grafiske opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde frontend kodning i forbindelse design af hjemmeside eller webshop. Ydermere tilbyder  Logo design og App design.

Designprocessen er vigtigt for os, og vi udvikler altid produktet på baggrund af indsigter fra dig og din virksomhed. Samt den målgruppe du gerne vil kommunikere med.

Så har du en grafisk opgave? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Eksempler på tidligere opgaver

Beskrivelse:

Menu